Scrapliftat

Äntligen damp det efterlängtade månadspaketet ner i brevlådan. Kände mig faktiskt inte så inspirerad när jag fick se vad som fanns i, men det har nog mer att göra med att jag är sjuk och är lagom sugen på att göra något över huvudtaget. Pysslade ihop några skyltar till bulten (inte många kvar nu) och gjorde en LO av veckans skiss på swescrapbook. Lagom nöjd. kanske pillar till lite mer när jag frisknat till. Nu ska jag in i duschen (ett bra tecken på att man börjar bli frisk)"såhär ser Crimme ut när
han badar. Råttan.
Egentligen är han söt. Mika Persson"

Scrapmys hos Cillen

Jag cillen och Sofia hade lite sushi och scrapmys. Fick gjort en del skyltar till Cafe bulten, en sida till minialbumet och en LO med Crimme. Imorgon är det tillbaka till jobbet igen och ångesten har legat tung hela dagen. Förkylningen vägrar släppa och magkatarrem är fruktansvärt intensiv.


Kärlekstema"Ditt leende ger mig                "My är en linslus"
pirr i magen"

Äntligen fått scrappat lite!

Satte ihop två st LOs med kärlekstema :) Har fortfarnade massa kvar av allt de roliga jag köpte på Scrapaddicted! och inte att glömma.. det kommer i dagarna att dimpa ner ett månadspaket woho!

Jag har även börjat sätta ihop skyltarna till projekt bulten, riktigt kul!

Inte så mycket gjort på kärleksprojektet M & J del 1 dock, inte bra!

I ♥ Scrapaddicted

Följde med M ner till skåne. Pank som jag är så var det mest för att komma hemifrån som jag hakade på, lämnade mobil, tankar på räkningar och alla andra äckliga problem hemma i min lilla förträngningslåda.

M skickade iväg mig med sin syster till Löberöd och scrapaddicted med en budget på 600 spenar! Det kallar jag kärlek! Även fast man skulle kunna tro det så är det inte lika roligt att handla för ngn annans pengar. Handlade för 200kr under budget, men massor av roligt fick jag med mig hem! Arkivet och Scrapbook etc, släng er i väggen!

Höstångesten kommer krypande...

Jag klarar verkligen inte av hösten! Spelar ingen roll hur många koppar te jag dricker, långa promenader bland höstbladen jag tar eller snurrar in mig i långa mysiga höst-halsdukar.. jag gillar inte den här tiden på året! September till februari är en pina för mig, önskar att jag skulle kunna gå i ide. Det är så mörkt, dagarna känns så korta, man blir helt vintergrå i ansiktet och för att inte tala om vad kyla gör med mig! Det finns inget jobbigare än att gå upp när det är så där vidrigt kallt utanför täcket.

Lycka x2

  • Ny färgpatron till skrivaren damp ner i brevlådan
  • På måndag är det start för Stich'n Bitch*  Har handlat garn för mina sista slantar :)Vilket bra avslut på den här riktigt sega dagen!

Idag var en sån där dag när det första man tänker när man kommer till jobbet är  "så fort jag kommer hem ska jag gå och lägga mig" Oftast brukar det ju släppa efter fikat, men inte idag! Dagen sniglade sig fram och jag visste inte riktigt hur jag skulle klara av det. På väg hem i bilen var jag mkt nära att parkera dyrt hela natten bara för att så fort som möjligt kunna slänga mig på soffan.

När jag väl landat och all daglig fix och don var gjort, mös jag ner mig i soffan för att ta min dagliga inspiro runda bland alla härliga scrappbloggar och forum så hittar jag min egen LO på swescrapbook !! att jag var det enda bidraget spelade ingen roll :)

I början när jag skickat in till div utmaningar har jag  alltid haft i bakhuvudet att det måste vara något riktigt bra och ngt man kan vara stålt över, men nu för tiden skickar man bara in allt man gör för "man kommer ju aldrig med ändå!"  Det jag vill komma till är att det kändes lite jobbigt efter ett tag att just den LO låg ute, jag har ju gjort så många andra som jag är mkt mer nöjd med! 
att man aldrig kan vara nöjd..

Kortfrossa     

Pyssel-abstinens!

Riktigt jobbigt nu!
Två veckor kvar till månadspaket dimper ner i lådan, håll ut!
För att stilla de värsta abstinensbesvären har jag gjort kort på alla restbitar och dekorationer jag kunnat hitta i min låda. Det syns ganska tydligt att materialet det börjar sina :)

Så trött på att sitta i skiten!

Jag har egentligen ingen rätt att klaga, jag vet! Men jag är så satans trött på att alrig ha några pengar kvar att leva för när räkningarna ä betalda!
Jag har satt mig själv i den här sitsen, det är jag fullt medveten om men ändå.
Steg ett är taget, även steg två, har inte ens ett bensinkort kvar, vilket innebär ingen bensin och inga cigg.
Det är rätt fantastikt hur länge man kan klara av att leva på noll kr om man måste!
  1. Erkänn att du har ett problem
  2. Klipp alla kredit kort

Ingen kaffelatte-morsa..

Kanske får jag inte kalla mig scrappare. Jag liknar inte urtypen. Jag har inga barn att göra fina LOs om, inga bröllopsbilder att scrappa,har ingen pojkvän. Flickvän. Jobbar heltid och har alldelses för mycket skulder för att hålla på med en dyr hobby som denna. Men det struntar jag i. Aldrig har jag varit med om ngt så avkopplande, stimulerande eller inspererande att spendera all min ledig tid med!

Smygtitt på mitt senaste projekt.


Startat ett (till) nytt projekt!

Det kommer bli så bra vill bara att det ska bli klart nu på en gång!

Jag var på mässan i Lördags, jag lämnade alla kreditkorten hemma och tog ut lite kontanter att handla för, det är inte klokt vad pengarna tar slut snabbt! Bla. köpte jag ett litet album i papp med 8 sidor i. Jag tänkte att albumet skulle bli en ett-års-paket till M (om jag hinner klart) med lite minnen i bilder från vårt första år tillsammans. Jag har gjort färdigt själva pärmen och börjat på första sidan av första bladet, eller grunden iaf, man kan ju alltid sätta på mer dekorationer i efterhand :) Det har redan varit riktigt mycket pill! men shit va roligt.
Jag har en känsla av att hon kommer bli lika glad som jag skulle bli. *hoppas*

M har varit borta hela helgen på cup med laget. Riktigt ensamt. S och P var här igår , vi spelade spel drack vin och snackadet skit. Mys. Får se till att ta vara på tiden tillsammans och se till att träffas lite oftare, händer allt för sällan numera..

Tema Crimme :)Resultat av scrapaddicteds månadspaket. Det börjar sina i pyssellagret, ska fina till blommorna  på "braaa" och även pyssla till "busfrö" lite granna också. Kanske hittar jag ngt billigt på mässan, annars blir det inte förän nästa mån, om det blir några pengar över vill säga..

Lycka

  1. Min mor ringde och lät så där glad på rösten. Pratade i 2 timmar om allt och inget.
  2. I torsdag kom det ett litet paket till mig från scrapaddicted med massa roligt pyssel. Det var det första av 6 st paket som kommer ge mig en sån där pirrkänsla i magen en gång i månaden. Det var papper i som jag aldrig hade köp själv, inte för att de är fula utan för att jag av ngn konstig anledning nästan alltid köper typ likadana.
  3. Imorgon ska jag på srapmässan
  4. Varit ute på en promenad i över en timma med Crimme, han gick så fint coh jag fick röra på fläsket ordentligt.

Jag skulle bara kolla lite på Arkivet..

..men det brukar ju inte gå så bra. Kom hem med supersöta CupCakes stämplar och ett par i jul-tema.
Jag fyndade även fina papper i fynd-lådan, båda två använde jag till två st LOs til "roadtrip-albumet"I helgen är det Scrappmässan, jag har inte fått med mig ngn som jag kan gå med än, kanske är det lika bra att jag går själv, kan jag belasta kreditkorten utan att ngn ser.. Haha!

RSS 2.0